Laadukkaita tuotteita hirsirakentamiseen ja vapaa-aikaan

Kontion hirsitalot ja -huvilat Kouvolassa ja Lahdessa A. G. Strengiltä

Yrityksemme edustaa laajalti tunnettuja Kontion hirsitaloja. Kontio Suomen suurimpana hirsirakennusten valmistajana tarjoaa laajan valikoiman hirsitaloja, huviloita ja saunoja. Autamme sinua löytämään tarkoituksiisi sopivan hirsirakennuksen Kontion hirsitalojen valikoimasta ja annamme neuvoja kaikissa hirsirakentamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Hirsirakentaminen kannattaa

Hirsi on perinteinen, lämmin, terveellinen ja kestävä rakennusmateriaali. Hirsitalot ja huvilat ovat myös kauniita ja näyttäviä rakennuksia. Mikäli etsit luotettavaa hirsirakennusten tarjoajaa, ota meihin yhteyttä - myyjämme opastavat sinua löytämään omasi Kontion hirsitalo-valikoimasta.

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

A. G. Streng Oy
Sairaalantie 2-4
45360 VALKEALA

Y-tunnus: 0752772-9
Puh: +358405832680

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

A. G. Streng Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.